Бұзау етінен жасалған ара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұннан, майдан және 1 пияздан 1 қасық қуыру жасаңыз, 1/2 кесе қаймақ, 2 кесе сорпа құйыңыз, араластырыңыз, қайнатыңыз, сүзіңіз. Аскөк пен ақжелкенді сорпаға салыңыз, 2 ас қасық ұсақ маринадталған шампиньон саңырауқұлақтарын, 3 ас қасық шампиньон тұздығын қосыңыз, туралған бұзауды (1 кг) сорпаға құйыңыз, қайнатыңыз, тұз қосыңыз. Табаққа салыңыз, қайнатылған күрішпен араластырыңыз және үстіне күріш қабатын салыңыз, араны қызартып алу үшін пешке салыңыз. Қызмет көрсете отырып, араның тұздығын молынан құйыңыз.