Поляк тіліндегі бұршақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жас ұсақ бұршақтар тазартылады, жуылады, тұздалған қайнаған суға батырылады және қалыпты отта қайнатылады. Содан кейін, сары майды ерітіп, қосқаннан кейін, 5-6 минут қайнатыңыз. Майдалап туралған жұмыртқа, ақжелкен немесе аскөк қоспасы мен майға қуырылған ұнтақталған нан үгіндісі себілген үстелге қызмет етіңіз. 0,5 кг бұршақ үшін - 1 стакан су, 5-6 ас қасық. май қасықтары, 2 жұмыртқа, әрқайсысы 2 ас қасық. шөптер мен крекер қасықтары, дәміне қарай тұз.