Поллоктан шыққан сикх
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Поллок 2 кг. Сәбіз (шалғам) 1 кг. Тары 200 г. Ұнтақталған қызыл бұрыш 100 г. Жасыл пияз 200 г. Сарымсақ 50 г. Зімбір 10 г. Тұз 180 г. Тазартылған поллокты тұздап, 2-3 күн ұстаңыз, содан кейін шайыңыз және құрғатыңыз. Сүйекті алып тастаңыз, ал филені 2 см кесектерге кесіңіз.
Сипаттамасы Сәбізді ұсақтап тураңыз, тарыны буға пісіріңіз және салқындатыңыз. Жасыл пиязды турап, сарымсақ пен зімбірді тураңыз. Поллок филесін сәбізбен араластырыңыз, кр. бұрыш, жасыл пияз, сарымсақ, зімбір қосып, бәрін араластырыңыз. Тары қосып, жақсылап араластырыңыз. Эмальданған немесе шыны ыдыстарға ауыстырыңыз, қақпақпен мықтап жабыңыз және бөлме температурасында 2-3 күн ұстаңыз. Dmitry Britvin 2:5030/52. 27