Қояншөптен жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Спаржа-1250 кг, өсімдік майы-5 ас қасық, 1 лимон шырыны, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қояншөптің қатты бөлігін абайлап және үнемдеп тазалаңыз, суды бірнеше рет ауыстырып жуыңыз да, төменгі ұштарын біркелкі кесіп, бес бірдей баумен байлаңыз. Бауларды үстіңгі жағын жаппастан тұзды қайнаған суға құйып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Дайын спаржаны таза ас үй майлығына салып, суытыңыз. Салат ыдысына кесілген шоқтарды бір жағына қойып, лимон шырынын, май мен тұзды спаржа үстіне құйыңыз.