Асқабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Асқабақ әсіресе күздің аяғында көктемге дейін пайдалы, жаңа піскен көкөністердің ассортименті шектеулі болған кезде Францияда жемістерді ғана емес, сонымен қатар жас кірпіктердің ұштарын да жейді. Аршылған және тұзды суға қайнатылған олардың дәмі спаржа сияқты. Жемістерден салаттар, шырындар, сусындар дайындалады. Олардан құймақ пісіріледі, ботқа, сорпа, картоп пюресі, уылдырық, джем, джем, қантталған жемістер пісіріледі, нан өнімдеріне қосылады ".
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Асқабақ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz