Жұмыртқа салатының маринадтары (пісірілген көкөністерден жасалған салат үшін)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқаның төрт сарысын өсімдік майын (1/2-1 кесе) бірте-бірте жұқа ағынмен қосып, аздап тұзбен сүртіңіз. Ұнтақтауды тоқтатпай, қыша (1 ас қасық қасық), қызанақ пюресі (1 шай қасық) және алдын ала араластырылған сірке суы мен шарапты (2 ас қасық сірке суы немесе лимон шырыны және 4 ас қасық құрғақ шарап) енгізіңіз. . Дәміне қарай майдалап туралған пиязды (2 сабақ), қызыл және қара бұрышты (бір шымшым) және тұзды қосыңыз.