Адыгей ірімшігі қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қайнатылған вермишельді немесе кез келген жұқа макаронды үгітілген адыгей ірімшігі мен сүзбемен араластырып, шикі жұмыртқаны қосыңыз. Массаның жартысын майланған қалыпқа салыңыз, үстіне ветчина, қайнатылған шұжық немесе қайнатылған ет кесектерін салыңыз, вермишельдің қалдықтарымен жабыңыз, тегістеңіз, майонезбен аздап құйыңыз және үгітілген ірімшікке себіңіз (енді адыгей емес, кәдімгі, Кострома- ским, мысалға). Алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін пісіріңіз. вермишель (қазірдің өзінде қайнатылған) - 400 г. шұжық немесе ет - 200 г. сүзбе - 3 ас қасық. л адыгей ірімшігі - 200 г. жұмыртқа - 2 дана. ірімшік - 100 г. майонез - 100 г.