Алма қосылған энтрекот
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
1 кг сиыр етінің целлюлозасы
2 ас қасық.л қуыруға арналған май
4 ірі алма
1/2 ас қасық. қаймақ
1/2 шай қасық. тұз
1/3 шай қасық. ұнтақталған бұрыш
1 ас қасық.л үгітілген желкек
1 шоқ жасыл
2 ас қасық.л қуыруға арналған май
4 ірі алма
1/2 ас қасық. қаймақ
1/2 шай қасық. тұз
1/3 шай қасық. ұнтақталған бұрыш
1 ас қасық.л үгітілген желкек
1 шоқ жасыл
Сипаттамасы Етті жақсылап ұрып, тұз бен бұрыш себіңіз, жарты сағатқа қалдырыңыз, содан кейін екі жағынан жақсылап қуырыңыз. Алмаларды жұқа тілімдерге кесіңіз, оларды аралықтарға салыңыз, қаймақ құйыңыз және пеште 40 минут пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында шөптер мен желкек себіңіз. Неше порцияға арналған: 6. Пісіру уақыты 90 мин.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алма қосылған энтрекот пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 40 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 кг сиыр етінің целлюлозасы, 2 ас қасық.л қуыруға арналған май, 4 ірі алма, 1/2 ас қасық. қаймақ, 1/2 шай қасық. тұз, 1/3 шай қасық. ұнтақталған бұрыш, 1 ас қасық.л үгітілген желкек, 1 шоқ жасыл. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz