Тосканадағы тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер 2 үстел. күнбағыс майының қасықтары 1 орташа пияз 2 түйір сарымсақ 100 мп қызыл шарап 500 г. қызанақ пюресі 100 г. зәйтүн консервілері (тұқымсыз), жаңа шалфей
Сипаттамасы Пиязды жіңішке жарты сақинаға кесіңіз. Сарымсақты тазалаңыз және сарымсақ бастырғышынан өткізіңіз. Аяқтарға пияз мен сарымсақты қосып, тез қуырыңыз. Үгітілген қызанақты салыңыз. Табаны қақпақпен жауып, шамамен 15 минут қайнатыңыз. Дайын болғанға дейін қара зәйтүн мен туралған шалфейді қосыңыз. Шалфейдің тұтас жапырақтарымен безендіріңіз. Ешбір жағдайда құсты да, тұздықты да тұздамаңыз, өйткені қызанақ пен қара зәйтүн өздігінен жеткілікті ыстық. Бір порцияда 310 ккал