Қамырдағы шошқа еті - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 гр. - шошқа еті (белдік). 50 гр. - шошқа майы. 1 ас қасық. қасық. - сары майды. 1 ас қасық. қасық. - ұн. Қамыр үшін: 2 ас қасық. қасық. ұн, 1 жұмыртқа, 1 ас қасық. бір қасық сүт, Бір шымшым қант.
Сипаттамасы Шошқа етінен біз котлеттерді қабырға сүйегімен бір -бірден кесеміз, аздап ұрып, сіңірлерін кесеміз, сүйекті алып тастаймыз және котлетке сопақша пішін береміз. Етті пісірме табаққа орнатылған сөреде дайын болғанға дейін қуырыңыз. Осыдан кейін біз қамырды дайындаймыз. Әрбір котлетті қамырға салып, майға қуырамыз. Қуырылған картоп, жасыл бұршақ, бұқтырылған сәбіз гарнирімен бірге қызмет етіңіз.