Александрия стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 350, бал 20, сары май 15, қызғылт су 3, пісте 5, имбирь 1, қуыруға арналған май 20.
Сипаттамасы Сары майды балмен ерітіп, жартысын тауықтың төс еті мен аяғындағы өткір пышақпен жасалған тесіктерге құяды. Қоспаның қалған бөлігі раушан сумен сұйылтылады және ұшаны ұзына бойына кесіп тастағаннан кейін, оны бүкіл тауықтың ішіне молынан құяды. Майда қызарғанша қызарғанша қуырады. Қызмет көрсетер алдында ұнтақталған пісте мен зімбір себіңіз.