Гамбург стиліндегі майшабақ (Иваси және басқалары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Майшабақты алыңыз, үстіне су құйыңыз, 24 сағат бойы жібітіңіз, терісін тартыңыз, басы мен құйрығын кесіңіз, жайыңыз, омыртқа сүйегін созыңыз, жаңа қышамен майлаңыз. Содан кейін майшабақтың әрбір жартысын түтікке орап, лавр жапырағы, бұрыш және өсімдік (зәйтүн, провансаль) майы қосылған құмыраға салыңыз. Қызмет көрсете отырып, түтіктерді ұзартылған майшабақ табағына салыңыз, сірке суын, май себіңіз, ақжелкенмен безендіріңіз, 5-6 тұздалған зәйтүн салыңыз.