Жасыл кептірілген бұршақты дайындау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бір шелек суға бір шай қасық сары май мен 1 фунт тұз салып, қайнатыңыз да, қатты қайнаған кезде толық піспеген бұршақты құйыңыз, олардың қаншасы кіреді, отқа 2 минутқа қойыңыз, содан кейін бұршақты електен өткізіңіз. су ағып кетеді, бұршақты жаймаға жайып, үстіне жауып, 12 сағатқа қалдырыңыз. Сосын қайтадан елекке шашып, қызарып кетпес үшін, тек кеуіп қалмас үшін пешке ең жеңіл күйде қойыңыз. Құрғақ жерде сақтаңыз.