Балдыркөк құрғақ елші
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг балдыркөк жапырағы, 200 - 250 г тұз. Жаңа сау жапырақтарды жақсылап жуыңыз, құрғатыңыз, майдалап тураңыз. Туралған жапырақтарды тұзбен жақсылап араластырып, банкаларға мықтап салыңыз. Қоспаның бетінде шырын пайда болған кезде қақпақтарды ораңыз. Қараңғы жерде сақтаңыз. ет және балық тағамдарына. Ақжелкен құрғақ тұздықпен 1 кг ақжелкен, 200 - 250 г тұз. "Балдыркөк құрғақ тұздығымен" рецепті бойынша пісіріңіз.