Қайта басу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны 600-800
сүт 300
қант 10
ашытқы 50
жұмыртқа 4 дана
сары май 80
тұз 10.
сүт 300
қант 10
ашытқы 50
жұмыртқа 4 дана
сары май 80
тұз 10.
Сипаттамасы Ашытқыдан, жылы сүттен немесе судан, тұздан, қанттан қамыр иленеді. Қамыр қолайлы болған кезде, көбікке шайқалған сарысы мен белков бірдей мөлшерде құйылады, ұн біртіндеп қосылады және еріген сары майды құйып, көпіршіктер пайда болғанша қамыр илейді. Көтерілген қамырдан төрт жұқа шелпек пішінделеді, майланған және нан үгіндісіне себілген пішінде пісіріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қайта басу пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны 600-800, сүт 300, қант 10, ашытқы 50, жұмыртқа 4 дана, сары май 80, тұз 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz