Сүзбе қосылған майшабақ жұмыртқалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 грамм сүзбе немесе 200 г ысталған ветчина (және онсыз ше) 4 ас қасық қаймақ, сүзбе (бір жерде бір фунт), 150 грамм май, жасыл ақжелкен, үгітілген ірімшік. Дайындау техникасы: Майшабақты жақсылап жібітіп, сүйектен тазартып, содан кейін тураңыз. Ұнтақталған сары майға ету майшабақ (дәлірек айтқанда, оның барлық ұсақ бөліктері - кесектер мағынасында), сүзбе пюресі, қаймақ салып, бәрін ет араластырыңыз. Массаны қалыңдау үшін үгітілген ірімшікті қосыңыз. Жұмыртқа тәрізді тұшпара қасықпен дайындалады ,жұмыртқаны үгітілген ірімшік пен майдалап туралған көк қоспасына салып, табаққа салады. Қыша немесе желкек қосылған қаймақ тұздығын құйыңыз. шөптермен және қызанақ кеселерімен безендіріңіз. PS Майшабақтың орнына ысталған ветчина алуға болады.