Толтырылған алмұрт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алмұрт, ірімшік ірімшігі (немесе қатты ірімшік), ысталған сиыр еті (салями немесе ветчина қолдануға болады), ұнтақталған жаңғақ, майонез. Аперитив ретінде беріледі. Фаршты дайындаңыз - ет пен ірімшікті ұсақтап тураңыз (немесе оларды ұнтақтағыштан өткізіңіз), жаңғақ қосып, майонезбен жабыңыз. Еттің 1 порциясы, ірімшіктің 1 порциясы және жаңғақтардың 1/2 бөлігі - порция санына байланысты. Алмұрттың өзегін екіге бөліңіз (қатты піспеген), целлюлозаны абайлап алып тастаңыз және тартылған етпен толтырыңыз. Тоңазытқышқа 30 минутқа қойыңыз. Шөптермен безендіру.