Гамбургерлер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 4 порцияға арналған негізгі рецепт: 400 гр. туралған сиыр еті, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 3 ас қасық.л раст. майлар. Гамбургерлерге арналған сиыр етін ет тартқыштан 2 рет өткізген жөн. Осының арқасында олар шырынды болады. Егер сіз гамбургерлерді гриль торында пісірсеңіз, олар әдеттегі жолақ үлгісін көрсетеді, сонымен қатар сіз майды үнемдейсіз. Туралған сиыр етін ыдысқа салыңыз және дәмдеңіз. 2 ас қасық қосыңыз. қасық май және араластырыңыз. Фаршты мөлдір үлбірдің екі қабаты арасына қалыңдығы 1 см тортқа жайыңыз. және гамбургерлер негізін шыныаяқпен немесе арнайы пішінмен кесіңіз. Тефлон табада ас қасық қыздырыңыз. қасық май және ондағы етті әр жағынан 3 минут қуырыңыз. Гамбургерлерді тоқаштың екі жартысының арасына бірнеше салат жапырақтарымен салыңыз.