Үйдегі қайнатылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шошқа еті - 800-900 г. сарымсақ - 3-4 түйір қыша - 2 ас қасық. л ұнтақталған қара бұрыш ұнтақталған қызыл бұрыш тұз фольга
Сипаттамасы Шошқа етінің бір бөлігін екіге бөлінген сарымсақ тілімдерімен толтырыңыз. Етті қыша, қызыл және қара бұрыш, тұз қоспасымен жағыңыз. Фольгаға орап, пешке жіберіңіз және сол жерде 250 градус температурада бір сағат ұстаңыз. Шығарыңыз, фольгада тікелей суытыңыз және тамақтаныңыз. Бірақ фольга жоқ.