"Қоқиқаз" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қуыруға арналған табада өсімдік майына жарты сақинаға туралған пиязды қуырамыз, сұйықтықсыз консервіленген шампиньондарды қосамыз (жаңа піскендерін алуға болады, тек көбірек әбігерленуге болады), оларды пиязбен бірге қуырамыз, біраз уақыттан кейін бұршақты сол жерге жайып, сұйықтықты шампиньондардың астынан құйып, қайнатамыз. ол толығымен буланғанша. Алып тастаңыз, салқындатыңыз, майонезбен дәмдеңіз, салат ыдысына салыңыз және - үстелге. Барлығын алдын ала дайындауға болады, ал майонезді қызмет көрсетер алдында бірден дәмдеуге болады.