Бұзау еті a la italiana
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы Етті орташа мөлшердегі кесектерге кесіңіз және шайқаңыз. Содан кейін әр бөлікті тұздап, қызарғанша өсімдік майына қуырыңыз, бірақ дайын болғанға дейін емес. Барлық етті жоғары жақтары бар табаға салыңыз. Әрбір бөлік түбіне тиіп тұруы керек. Үгітілген сәбіз мен пицца дәмдеуіштерімен жабыңыз (кептірілген шөптердің қоспасы: ақжелкен, тимьян, кинза), үгітілген ірімшікке аздап себіңіз (мысалы, Кострома), содан кейін майонездің төрттен бір бөлігін құйыңыз. Осыдан кейін, сақиналарға кесілген бұрыштарды қабаттарға салыңыз (жұқа сақиналар, жалпы көлемнің 2/3 бөлігі), содан кейін - пияз (жіңішке), содан кейін - қалың шеңберлерде - қызанақ, қайтадан пияз, содан кейін бұрыштың қалған бөлігі және қайтадан пияз. Пияз емес әр қабатқа үгітілген ірімшік себіңіз. Пиязды майонезбен құйыңыз. Барлығын біртіндеп және біртіндеп тұздаңыз. Соңғы қабатты қайтадан ірімшікпен жабыңыз. Зәйтүндерді (егер бар болса) екіге бөліп, кез келген уақытта табаға салыңыз. Нәтижесінде майонезге малынған және ірімшікке себілген ет пен көкөністерден жасалған үлпектер пайда болуы керек. Мұның бәрі кішкене отқа қойылады, қақпақпен жабылады және шамамен 20 минут "Қалпына келеді".