Шұжықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут

Өнімдер
Тұздалған етті өте мұқият ұсақтау керек (3-4 рет айналдырыңыз)
шұжықтарға қарағанда көбірек су қосылады - 10 кг тартылған етке 2
5-3
5 литр (судың жартысын сүтке ауыстыруға болады).
шұжықтарға қарағанда көбірек су қосылады - 10 кг тартылған етке 2
5-3
5 литр (судың жартысын сүтке ауыстыруға болады).
Сипаттамасы Крахмал не қойылмайды (жеткілікті тұтқыр тартылған ет алған кезде), не ең аз мөлшерде қосылады (10 кг фаршқа 0,5 кесе). Сарделектерді толтыру ұзындығы шамамен 2 м жіңішке ішекте жасалады, содан кейін оны шпагатпен ұзындығы 6-8 см штангаларға байлайды. Дайындалған шұжықтар қысуға немесе кептіруге арналған гирляндалармен таяқшаларға ілінеді. Шұжықтар суда шамамен 40 минут қайнатылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шұжықтар пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 40 мин. Из продуктов вам понадобятся Тұздалған етті өте мұқият ұсақтау керек (3-4 рет айналдырыңыз), шұжықтарға қарағанда көбірек су қосылады - 10 кг тартылған етке 2,5-3,5 литр (судың жартысын сүтке ауыстыруға болады).. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz