Алма шырынындағы қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызанақ, алма шырыны, тұз Қызанақты жуыңыз, 25-30 секунд ағартыңыз, қыздырылған банкаларға салыңыз да, тұз қосылған қайнаған алма шырынын құйыңыз (бір литр шырынға 1 ас қасық). Екі және үш литрлік банкаларды тез орап алыңыз, бірақ егер сіз кішкене банкаларды қолдансаңыз, оларды 10-15 минут ішінде пастерлеген дұрыс (қақпақтармен жабылған, бірақ әлі оралмаған банкаларды, су ыдыстарына төмен температурада батып кеткен ілгіштерді қайнатыңыз). .