Алтын сандық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 3 баклажан, 1 үлкен сәбіз, 3 түйір сарымсақ, кинза және ақжелкен, 1 литр су, 2 ас қасық. л тұз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Сәбізді үккіштен өткізіңіз. Сарымсақ пен шөптерді ұсақтап турап, тұздап, сәбізбен араластырыңыз. Баклажандарда кесінді жасаңыз және дайындалған тартылған етпен толтырыңыз. Баклажандарды қысыммен кастрюльге салыңыз да, 2 ас қасық тұз қосып, сумен жабыңыз. Баклажан табасы бөлме температурасында бір апта тұруы керек, содан кейін оны тоңазытқышқа салыңыз.