Ылғал түсті қырыққабат және картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1,2 кг картоп, 2,5 см текшелерге кесілген, гүлді қырыққабаттың 2 басы, розеткаларға бөлінген, 1 ас қасық. л тұз, 1/4 кесе йогурт, 1 ас қасық. л куркума, 3 ас қасық. жоғарғы майлар, 1 шай қасық зире, 1 шай қасық. қызыл бұрыш, бір шымшым асафоэтида.
Сипаттамасы Картоп пен қырыққабатты жұмсақ болғанша қуырыңыз, бірақ әлі ақ емес. Дайын болғанша оларды үлкен қазанға бөлек салыңыз. Басқа қазанда массаданы дайындаңыз, көкөністерді жабуға жеткілікті мөлшерде су құйыңыз, тұз, куркума, йогурт қосып қайнатыңыз, содан кейін көкөністерді қосып, қайнатыңыз. Ескерту, бұл көкөністерге бөлінген бұршақтан "Барды" қосуға болады. Қуырылған "Бару" тұзды суға малынған, содан кейін сұйықтықты алып тастап, пісірілген көкөністерге қосылады. Осылайша дайындалған кезде