Сары майдың астындағы апельсин тілімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер "Навель" немесе "Королек" сорттарының 4 үлкен апельсині 1 ас қасық. л. раушан суы (немесе бір тамшы раушан майы) 2 ас қасық. л. бал 1/4 кесе (60 мл) лимон шырыны 1 кесе (250 мл) салқындатылған кілегей 1/4 кесе (55 г) қант, жақсырақ үнді гуры Гарнирге арналған 8 апельсин тілімі
Сипаттамасы Сантарах митхай Егер сіз үнді дүкенінде үлкен кәмпиттерге ұқсайтын гурға тап болсаңыз, ойланбастан алыңыз - бұл өте сирек кездеседі. Мұндай қантты пальма ағаштарының тәтті шырынынан алады. Шырын қалың массаның консистенциясына дейін қайнатылады, ол салқындаған кезде қатаяды. Содан кейін оны бөліктерге бөліп, ұнтақтайды және ұнтақтайды. Гур өзінің нәзік, нәзік хош иісі мен дәмімен ерекшеленеді. Апельсиндерді өткір, тістелген пышақпен аршып, қалыңдығы 6 мм тілімдерге кесіңіз. Тұқымдарды алу үшін пышақтың ұшын пайдаланыңыз. Ағып кеткен шырынды кішкене ыдыста сақтаңыз. Апельсин шырынына раушан суын немесе раушан майын, бал мен лимон шырынын қосыңыз. Апельсин кесектерін сәндік түрде дөңгелек немесе тікбұрышты табаққа орналастырыңыз, сонда біреуі екіншісін жартылай жабады, содан кейін шырын қоспасымен себіңіз. Тоңазытқышта кем дегенде 1 сағат ұстаңыз. Глазурь шпателінің көмегімен кілегейді шайқаңыз және онымен апельсиндердің бетін сүртіңіз. Қызмет көрсетер алдында кремді қантпен сүртіңіз. Қаласаңыз, апельсин тілімдерімен безендіріңіз, оларды ортасына гүл түрінде орналастырыңыз. Дайындау уақыты: 15 мин Салқындату уақыты: 1 сағат Сыбаға саны: 5-6