Қияр тұздығындағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
балық - 600-1000 г. пияз - 1 дана. сәбіз - 1 дана. лавр жапырағы - 3-4 дана. қара бұрыш - 10-15 дана. су - 1 литр тұз - дәміне қарай қияр тұздығы - 250 мл.
Сипаттамасы Пияз, сәбіз, лавр жапырағы, бұрыш және тұздан дәмді сорпаны дайындаңыз. Қайнаған сорпаға қияр тұзды ерітіндісін қосып, қайтадан қайнатыңыз. Балықты (қолайлы: треска, шортан, табан, табан және бурбот) қабыршақтар мен сүйектерден тазартып, оны кесектерге бөліп, терісін жоғары қаратып қайнаған суға салыңыз. 15 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен және поляк немесе томат тұздығымен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қияр тұздығындағы балық пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся балық - 600-1000 г. пияз - 1 дана. сәбіз - 1 дана. лавр жапырағы - 3-4 дана. қара бұрыш - 10-15 дана. су - 1 литр тұз - дәміне қарай қияр тұздығы - 250 мл.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz