Қаймақпен пісірілген тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер тұшпара - 500 г. қаймақ - 100-200 г. ірімшік - 50-100 г. шөптер - дәміне қарай қызыл бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы Қайнатылған немесе қуырылған тұшпараны (міндетті түрде етпен емес, балықпен, саңырауқұлақтармен, көкөністермен, сүзбемен толтыруға болады) бұрын маймен майланған табаға салыңыз, қаймақпен жабыңыз (қаймақ неғұрлым көп болса, соғұрлым дәмді болады), үгітілген ірімшікке себіңіз, құрғақ немесе жаңа шөптер мен қызыл бұрыш. Тұмшапеште әдемі қабық пайда болғанға дейін пісіріңіз.