Қуырылған камбала
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Камбала - 1 кг, ұнтақталған бұрыш - 2 г, тұз - 10 г, лимон - 100 г, өсімдік майы - 100 мл. Қуыруға арналған: ұн - 2 ас қасық, өсімдік майы - қажет болған жағдайда.
Сипаттамасы Тазартылған және жуылған камбаланың кесектерін бірдей мөлшерде ыдысқа салыңыз да, бірнеше сағат бойы лимон шырынынан, өсімдік майынан, тұз бен бұрыштан дайындалған тұздықты құйыңыз. Қызмет көрсетер алдында камбаланың әрбір бөлігін ұнға салып, екі жағынан өсімдік майына қуырыңыз. Лимон тілімімен ыстық күйінде қызмет етіңіз.