Шошқа тоқаштары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етін кәдімгі котлеттің көлеміндей және қалыңдығы кемінде 1 см болатын ұқыпты, біркелкі кесектерге кесіңіз. Қуыруға арналған табада толығымен дайын болғанға дейін қуырыңыз және табаққа салыңыз. Картоп пюресін дайындаңыз: оның ұсақ емес және өте сұйық емес екеніне көз жеткізіңіз. Шошқа етінің әрбір тілімін барлық жағынан картоп пюресімен біркелкі жабыңыз, бұрын ұрылған жұмыртқамен жабыңыз, нан үгінділеріне орап, майланған пісірме табаққа салыңыз. Тұмшапеште қызарғанша қызарғанша пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында өз қалауыңыз бойынша шөптермен безендіріңіз. шошқа еті 500 г. картоп 1-1,5 кг. жұмыртқа 2 дана. сүт 2/3 кесе нан үгіндісі 1/2 кесе дәміне қарай тұз дәміне қарай бұрыш дәміне қарай дәмдеуіштер