Шошқа еті - қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г ет (жақсырақ шошқа еті және сүйексіз)
3 жұмыртқа
3 ас қасық ұн
тұз
бұрыш және т.б. дәмдеуіштер
3 жұмыртқа
3 ас қасық ұн
тұз
бұрыш және т.б. дәмдеуіштер
Сипаттамасы Етті қалыңдығы 1 сантиметр кесектерге кесіңіз, ұрып тастаңыз. Содан кейін жұмыртқаны ұрып, тұз бен бұрыш қосыңыз. Содан кейін ет кесектерін жұмыртқаға, сосын ұнға батырыңыз. Қуыруға арналған табада қызарғанша қуырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шошқа еті - қуырылған ет пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г ет (жақсырақ шошқа еті және сүйексіз), 3 жұмыртқа, 3 ас қасық ұн, тұз, бұрыш және т.б. дәмдеуіштер. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
