Дат салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер майсыз 250 г шұжық ветчина, 1 банка (300 г) жүгері, 1/2 банка күшті маринадталған қияр, 100 г маринадталған тәтті қызыл бұрыш (немесе 20 дана сүйексіз жасыл зәйтүн немесе дәміне қарай бейтарап тартылған ет), 1 кішкене пияз, 1 байлам ақжелкен, дәміне қарай ең қалың майонез және бұрыш.
Сипаттамасы Ветчинаны 0,4 - 0,5 см текшелерге, қиярды сәл кішірек, бұрышты 1х0,3 см жолақтарға, зәйтүнді ұзындығы бойынша бес бөлікке, пиязды және ақжелкенді ұсақтап тураңыз. Дуршлагқа жақсылап ағызылған жүгеріні қосып, ассортименттегі ең қалың майонезбен дәмдеңіз (мен 0,5 литрлік банкаларда қызыл жапсырмалары бар неміс тілін қолданамын) және дәміне қарай бұрыш (қара/қызыл). Даниялықтар ол жерге тағы бір қоюландырғыш қосады, бірақ онсыз да бәрі жақсы болып шығады.