Толтырылған нан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 200 г ветчина, 60 г ірімшік, 2 тік жұмыртқа, 2-3 ұсақ тұздалған немесе маринадталған қияр, 1 қайнатылған сәбіз, 150 г сары май, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, майдалап туралған жасыл ақжелкен, 1 бөлке.
Сипаттамасы Таңғы асты алдын ала, тіпті бір күн бұрын дайындаңыз. Таңертең басыңыз ауырмайды - аш отбасын жұмыс күніне дейін немен тамақтандыруға болады. Дәмді, қоректік және жай ғана әдемі. Ветчина, ірімшік, жұмыртқа, қияр, сәбізді кішкене текшелерге кесіңіз. Тұз, бұрыш дәміне қарай, шөптерді салыңыз. Бөлек, сары майды жақсылап сүртіңіз. Өнімдерді маймен біріктіріп, жақсылап араластырыңыз. Нанды ұзындығы бойынша екіге бөліңіз, қыртыстың астынан шамамен 1 см біркелкі қабатты сақтай отырып, екі жартысынан үгіндісін алыңыз. Қоспамен мықтап толтырыңыз, жартысын бүктеңіз, майлыққа мықтап ораңыз, тоңазытқышқа бірнеше сағатқа қойыңыз. Қызмет көрсету кезінде жұқа тілімдерге кесіңіз.