саңырауқұлақтардан жасалған джулиен - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа саңырауқұлақтар 1 кг, пияз 1 кг, қаймақ 0,5 литр, ұн, дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Кез келген жаңа саңырауқұлақтарды (ең дұрысы шампиньондарды) ұсақтап тураңыз, пиязды ұсақтап тураңыз, пияз мен саңырауқұлақтың көлемі бойынша қатынасы 1:1, өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз, терең кастрюльге салыңыз. Тұздықты дайындаңыз: қаймаққа 0,5 литр қайнаған су құйыңыз, араластырыңыз және 1-2 ас қасық ұн қосыңыз, араластырыңыз, саңырауқұлақтар мен пиязға тұздық құйыңыз. Тұз, бұрыш қызыл ұнтақталған бұрышпен қаттырақ, аджино-мото қосыңыз. Пияз мен саңырауқұлақтар толығымен дайын болғанша баяу отта қайнатыңыз. Пісірудің соңында 2-3 түйір сарымсақ қосылады. Егер сізге жұқа ұнаса, сізге көбірек су мен қаймақ қосу керек. Ыстық күйінде қызмет етіңіз. Өте дәмді!