Қызылша әртүрлі тәсілдермен
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 3 жұмыртқа, 1 ас қасық. қатерлі ісік мойындары, 1 кг жаңа балық.
Сипаттамасы Қажетті: 3 қайнатылған қызылша, 3 аздап тұздалған қияр, 100 г жасыл пияз, ақжелкен, 1, 2 л нан квасы, тұз, бұрыш. Дайындау тәсілі. Ол суық қызылша сияқты дайындалады. 1 нұсқа Қажет: 50 г құрғақ саңырауқұлақтар, 2 жұмыртқа, 3 ас қасық. л майонез. Дайындау тәсілі. Саңырауқұлақтарды ұн күйіне дейін ерітіндіде езіп, осы ұнды 0, 5 литр қайнаған суға құйып, 15-20 минут қайнатыңыз. Саңырауқұлақ сорпасын салқындатып, дайын қызылша ыдысына қосыңыз. Майонезбен дәмдеңіз және туралған жұмыртқаға себіңіз. 2 нұсқа Дайындау әдісі. Жұмыртқа мен қатерлі ісік мойындарын пышақпен кесіңіз. Балықты пісіріңіз, суытыңыз, сонымен қатар мүмкіндігінше ұсақтап тураңыз. Барлық компоненттерді араластырыңыз және дайын қызылша ыдысына салыңыз. Бұл тағамды қаймақпен және эстрагонның көп мөлшерімен жақсылап дәмдеңіз.