Туралған бифштекс - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті сіңірлерден тазартып, пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, кішкене кесектерге кесілген беконды қосыңыз. Фаршқа тұз бен бұрыш қосып, 1/2 кесе су құйып, жақсылап араластырыңыз. Алынған массаны дөңгелек пирожныйлар түрінде кесіп, қатты қыздырылған табада қуырыңыз. 500 г етке: 100 г бекон майы, 1 пияз, 2 ас қасық. дәміне қарай май, тұз және бұрыш қасықтары. Гарнир - қуырылған картоп, жасыл бұршақ. Қуырылған жұмыртқаны әр стейкке қоюға болады.