Дат стиліндегі макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер макарон (ұялар жақсы, бірақ басқа бұйра ұялар да жұмыс істейді) 200-300 г, тартылған ет 200 г, 1 пияз, 0,5 банка жүгері, Кальве майонезі, тұз
Сипаттамасы Макаронды пісіріп жатқанда, табада тартылған етті майдалап туралған пиязбен қуырыңыз. Сондай-ақ, оған әр түрлі дәмдеуіштерді қосуға болады (бұрыш, хоп-сунели және т.б.). Пісірілген және жуылған макарондарды фаршқа арналған табаға салыңыз, аздап қуырыңыз. Жүгеріні және майонезді ең соңында қосыңыз.