Қаймақтағы эскалоптар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г сиыр етінің целлюлозасы, 70 г сары май, 200 г қаймақ, 70 г ұн, 2 ас қасық. л ет сорпасы немесе су, лимон тілімдері (міндетті емес), тұз, ұнтақталған қара бұрыш
Сипаттамасы Етті тілімдерге кесіңіз, ұрып-соғыңыз, ұнға, тұзға, бұрышқа ораңыз, екі жағынан сары майға қуырыңыз, қаймақ құйыңыз, ыстық су немесе сорпа қосыңыз, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Алынған тұздықты құйып, үстелге қызмет етіңіз. Лимон тілімдерін бөлек ұсыныңыз.