Жұмыртқасы бар бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г ет (бел етінің қалыңдатылған бөлігі), 2 ас қасық. қуыруға арналған қасық май, 4 жұмыртқа, үгітілген желкек, дәміне қарай тұз бен бұрыш
Сипаттамасы Етті жуыңыз, сіңірлерден тазартыңыз, талшықтар бойымен қалыңдығы 20-30 мм кесектерге кесіңіз, аздап шайқаңыз, тұз бен дәмдеуіштерге себіңіз, және екі жағынан қажетті қуыру дәрежесіне дейін қуырыңыз. Қуырылған картоппен безендіріңіз. Қызмет көрсету кезінде әр стейкке қуырылған жұмыртқа түрінде бір жұмыртқа салынады және шөптерге себіледі.