Сарымсақпен қуырылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г бұрыш, 2-3 түйір сарымсақ, 3 ас қасық өсімдік майы, тұз. Бұрышты жуыңыз, одан тұқымдарды тазалаңыз және ішінен тұз себіңіз. Ыстық табаға өсімдік майын құйып, дайындалған жемістерді салып, қақпақтың астына екі жағынан қуырыңыз. Сарымсақты аршып, ұсақ үккіштен өткізіңіз немесе өте ұсақтап тураңыз немесе ерітіндіде ұсақтаңыз. Қуырылған бұрышты табаққа салыңыз, сарымсақ себіңіз, қуырғаннан кейін қалған шырынның үстіне құйыңыз. Ыдысты қалауыңыз бойынша ыстық немесе салқын түрде беріңіз.