Толтырылған қызылша - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылшаны қайнатыңыз, қабығын тазалаңыз, целлюлозаның ортасын қасықпен алып тастаңыз және саңылауды тартылған етпен толтырыңыз. Фаршты қуырылған сәбіз, ақжелкен, репа, пияз, майдалап туралған тік жұмыртқа немесе қайнатылған күріштен дайындаңыз. Үстіне майланған пісірме табаққа немесе табаға салыңыз, нан үгіндісіне себіңіз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Қаймақ, қаймақ соусымен немесе қызанақ пен пияз қосылған қаймақ соусымен бірге ұсыныңыз.