Жұмыртқамен пісірілген бұршақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұршақ дәндері 200, пияз 80, тәтті бұрыш 30, қызанақ 50, ақжелкен 5, жұмыртқа 2 дана, қышқыл сүт 50, тұз.
Сипаттамасы Бұршақ дәндерін жуады, турайды және тұзды суға қайнатады. Туралған пияз мен тәтті бұрыш зәйтүн майына қуырылады және майдалап туралған қызанақ пен ақжелкенді қосып, бұршақпен біріктіріледі. Массаны тұздайды, араластырады, пісірме табаққа жайып, үстіне жұмыртқа мен қышқыл сүтті құйып, пеште қызарғанша пісіреді.