Орал стиліндегі қамырдан жасалған формалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн - 275 г, сүт - 675 г, жұмыртқа - 2 дана, қант - 20 г, тұз - 6 г.
Сипаттамасы Жұмыртқаны, тұзды, қантты жақсылап араластырыңыз, салқын сүтті қосыңыз (норманың жартысы), ұнды қосып, кондитерлік шайқауышпен біртекті масса алынғанша шайқаңыз, қалған сүтті мезгіл-мезгіл қосыңыз. Дайын сұйық қамырды сүзіп алыңыз. Еріген майды кастрюльге құйыңыз, түтін пайда болатындай етіп қыздырыңыз, шойыннан жасалған пішінді майларға батырыңыз да, пішінді толығымен жаппас үшін тез қамырға салыңыз. Пішінді ыстық майға батырыңыз, қамырдың өзі қалыптан шығып кетеді. Бұл өнім өте әдемі және дәмді. Сүтпен немесе айранмен бірге қызмет етіңіз.