Бискай стиліндегі бұқтырылған треска
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Кептірілген треска (немесе басқа балықтар) - 200 г, ұн, өсімдік майы - 80 г, қызанақ - 250 г, сарымсақ - 3 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: испандық) Кептірілген треска филесі сіңдіріледі, кесіледі, кептіріледі, ұнға оралады және өте ыстық сары майға қуырылады. Қабығы мен дәндері аршылған және төртке кесілген қызанақтар да сол майға қуырылады. Оларды тұз, бұрыш және ұсақталған сарымсақпен дәмдеңіз. Қуырылған балық пайда болған томат пастасымен жабылады және туралған ақжелкенге себіледі.