Сарымсақ-қызанақ соусы қосылған асшаяндар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 16 дана. асшаян, 2 бас сарымсақ, 1 ащы бұрыш, розмарин, тимьян, 4 ас қасық. зәйтүн майының қасықтары, 1 банка тазартылған қызанақ консервілері, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: португалша) Асшаяндарды жуып, қабығын алып тастаңыз. Сарымсақты жұқа тілімдерге кесіңіз. Ащы бұрышты сақиналарға кесіңіз. Жасылдарды жуыңыз, құрғатыңыз және жапырақтарды сабақтарынан бөліңіз. Зәйтүн майын үлкен табада қыздырыңыз. Ондағы барлық дайындалған өнімдерді орташа отта қуырыңыз. Асшаяндарды алып тастап, жылы жерге қойыңыз. Қызанақтарды елекке тастаңыз, езіңіз және табаға салыңыз. 10 минут қайнатыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз.