Димитровская балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3 порцияға қажет: 1-1,5 кг балық немесе треска филесі (жақсырақ поллок), пияз - шектеусіз, сәбіз - сонымен қатар лавр жапырағы - шектеулі, 1 банка немесе одан да көп майонез, аздап күнбағыс майы және аздап қара бұрыш бұршақ. Кәстрөлді, идеалды - алюминийді алыңыз, түбіне аздап май құйыңыз (ол соңында тұздыққа жағымды түс береді), содан кейін балықты (филе) кесіңіз - әр бөлікке 3-4 дана және кастрөлдің түбін осы бөліктерге салыңыз, содан кейін үстіне майдалап туралған пиязды және үгітілген сәбізді қосып, осының бәріне 3-5 шай қасық майонез құйыңыз. бұрыш туралы ұмытпаңыз. Біз жоғарыда сипатталған процедураны кастрөлдің жоғарғы жағына дейін қайталаймыз - және соңында - майонез көбірек. Біз краннан суық суды алып, кастрөлдің ішіндегісін толтырамыз, сонда бәрі сумен жабылады. Біз оны газға қоямыз және 15-22 минуттан кейін ыдыс негізінен дайын болады. Дайындық дәрежесі балық шанышқымен тексеріледі). Бастапқы тұздықпен бірге беріледі, шай қасықпен тұтынылады (тұздықпен бірге бірден алынады).