Фаршировааһһая картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 3 кг картопты тазалаңыз, шайыңыз және ортасын кесіңіз. Картопты суық суға салып, тартылған етті пісіріңіз. Ет тартқыштан 500-600 г сиыр етінің целлюлозасын өткізіңіз. Пияз, сарымсақ қосыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, жақсылап араластырыңыз. Үстелге вафли сүлгісін жайыңыз. Әрбір картопты судан шығарып, сүлгімен құрғатыңыз, тартылған етпен толтырыңыз да, тартылған етпен бірге терең табаға салыңыз. Күнбағыс майымен себіңіз де, қыздырылған пешке салыңыз. Уақыт өте келе пайда болған шырынмен суарыңыз. Картоп қызарғаннан кейін оны екінші жағына аударыңыз. Дайындықты сіріңкемен тексеріңіз. Шөптерге себілген үстелге қызмет етіңіз.