"Рулеткалар" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұнды, жұмсартылған сары майды, сүзбені, 2 сарысын және қамырға арналған қопсытқышты тегіс болғанша араластырыңыз, суытыңыз. Толтыру үшін 2 ақуызды бір жарым кесе қантпен шайқаңыз. Қамырды тіктөртбұрыштың пішінін бере отырып, қалыңдығы 3 мм қабатқа жайыңыз. Жоғарыдан ақуыз мен қант массасын майлаңыз. Орам түрінде бұраңыз және өткір пышақпен көлденеңінен қалыңдығы 1 см кесектерге кесіңіз. Науаны ұнмен сүртіңіз, печеньені салыңыз да, 180-200 градусқа дейін қыздырылған пешке салыңыз. Алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін пісіріңіз. Сүзбе - 200 г. сары май - 200 г. жұмыртқа - 2 дана. ұн - 2,5 кесе қамырға арналған қопсытқыш - 1 шай қасық. қант - 1,5 кесе