Қайықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Талап етіледі: 200 г бадам, 7 жұмыртқа, 2 ас қасық. қант, 500 г ұн, 2 ас қасық. пішінді майлау үшін өсімдік майы. Дайындау әдісі: Бадамды тазалаңыз және ұсақтаңыз, бірақ бабканы безендіру үшін бірнеше бадамша безді сақтаңыз. Бадамға жұмыртқа мен қантты қосып, бәрін тегіс болғанша езіңіз, содан кейін ұнды біртіндеп қосуды бастаңыз. Қамырды жақсылап илеңіз және майланған қалыптарға биіктігінің жартысына дейін салыңыз. 200 градус температурада пісіріңіз. Бабкалар салқындаған кезде, олардың үстіңгі жағына қайықтың суретін салып, қант ұнтағын себіңіз.