Ірімшік суфле қосылған пісірілген картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (тағамдар: ағылшын) 4 пісірілген картоп, 2 жұмыртқа (ақ пен сарысы бөлек), 50 г үгітілген чеддар ірімшігі, 2 туралған пияз, үгітілген мускат жаңғағы, тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Картоптың жоғарғы бөлігін кесіп тастаңыз. Қабырғалардың қалыңдығы шамамен 6 мм қалдырып, целлюлозаны шай қасықпен таңдаңыз. Целлюлозаны пюре етіп ұнтақтаңыз, жұмыртқаның сарысын қосыңыз, араластырыңыз, содан кейін ірімшік, пияз, тұз және дәмдеуіштерді салыңыз. белки қалың көбік пайда болғанша шайқаңыз және картоп массасына мұқият қосыңыз. Алынған картоп массасын толтырып, оларды майланған пісірме табаққа салыңыз. 200°C температурада 15-20 минут пісіріңіз, салмасы көтерілгенше және беті алтын қоңырға айналғанша. Пісіргеннен кейін бірден қызмет етіңіз.